Katoen

MZM Geestig 1 jaar aan de Dorpsstraat in Wormer..
Een Katoenen Jubileum… en dat vieren we!!

Donderdag 17 oktober 2019

De praktijk bestaat 1 jaar! Ik noemde dat Lustrum. Klinkt mooi. Mijn geliefde broer wees me er op, dat een Lustrum officieel staat voor 5 jaar…. Dat ga ik natuurlijk heus halen.. maar nu nog even niet. Nu is het 1 jaar. En dat heet officieel: Katoenen jubileum. Eigenlijk wel grappig. Daarom heet dit stukje dus KATOEN.

Toen ik een jaar geleden mijn praktijk aan de dorpsstraat begon, kon ik niet overzien hoe dat zou uitpakken. Natuurlijk hóóp je altijd op een drukke praktijk met tevreden klanten. Hoe dat in werkelijkheid uitpakt is dan toch altijd weer afwachten. Ik ben heel eerlijk als ik zeg, dat ik het best spannend vond.

Ik heb in het afgelopen jaar veel mensen bij MZM Geestig mogen verwelkomen en kunnen helpen. Uiteenlopende klachten zoals overgangsklachten, spijsverteringsproblemen en stress zag ik vaak. Af en toe een jong kind wat met Tuina weer op weg geholpen werd. Daarnaast veel mensen met pijnklachten. Hoofdpijn, rugpijn, hielspoor, gewrichtspijn, frozen shoulder, tennisarm.

Wat ik zelf heel fijn vind, is dat het grootste deel van mijn huidige cliënten doorgestuurd is door mensen die tevreden zijn over wat ik doe. Zij zijn mijn ambassadeurs, maken vrienden en bekenden warm voor een bezoek aan mijn praktijk. Betere reclame is er niet.

Heel af en toe lukt het niet. Het is nu twee keer voorgekomen dat ik zelf vond, dat ik iemand onvoldoende kon helpen. De ene keer omdat ik gewoon weg niet voor elkaar kreeg om iemand pijnvrij te krijgen en de andere keer, omdat behandeling tijd (en dus geld) zou kosten, iets wat voor de klant op dat moment niet haalbaar was. Gelukkig beide keren in goed overleg afscheid van elkaar genomen. Als het niet gaat, gaat het niet en hou ik ook op dat gebied van eerlijkheid.

Nu ik een jaar officieel acupuncturist ben, ondertussen mijn diploma Tuina therapeut op zak heb, durf ik terugkijkend vast te stellen, dat het goed gaat. Ik ben blij.

Die blijheid deel ik graag. Ik geef de hele maand november 10 % korting aan elke nieuwe klant, op zijn eerste Intake-consult afspraak! Omdat het niet alleen om nieuwe klanten gaat, maar ik ook heel blij ben met mijn huidige klanten, sparen zij bij hun eerste afspraak in november 5 punten extra! Ook dat levert korting op.

Dus, als je nog mensen in je omgeving hebt die mij nog niet kennen maar wel baat zouden hebben bij een behandeling: stuur ze door! En zelf ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Tot snel.