fbpx

MZM Geestig

Acupunctuur
Tuina
Coaching

Ik ben Nienke Kruiswijk,  moeder van vier zoons. Woonachtig in Wormer, waar ook mijn praktijk gevestigd is.

Ik werk in mijn praktijk vanuit mijn expertise als acupuncturist, tuina-therapeut, Herbalist, zwangerschapsyogadocent en (psychiatrisch ) verpleegkundige. Met heel veel passie en plezier ga ik met jou op zoek naar balans. Met een goed luisterend oor, aangevuld met al mijn ervaring en opgedane kennis binnen verschillende werkvelden van de (complementaire) Gezondheidszorg.

Bij MZM Geestig, ligt de nadruk op het behandelen van pijn, ongemak en stress. Zelf heb ik een vorm van fybromialgie. Daardoor weet ik als geen ander hoe pijn invloed kan hebben op het dagelijks leven. Niet alleen fysiek, ook mentaal.

In 1991 heb ik mijn hbo-diploma verpleegkunde gehaald. Ondanks dat er toen al grote affiniteit was met alles wat te maken heeft met zwangerschap, bevalling en (kleine) kinderen, is dit niet het werkveld geworden waar ik als verpleegkundige werkzaam in was. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg voor volwassenen met een psychiatrisch ziektebeeld. Heel wat anders, maar ik heb dat met veel plezier gedaan en het heeft me een schat aan ervaring opgeleverd. De coachings-skills die ik daar opgedaan heb, gebruik ik dagelijks in mijn praktijk.

Vanwege mijn affiniteit met zwangerschap, bevalling en (kleine) kinderen heb ik een opleiding gevolgd voor zwangerschapsyogadocent bij Mudra in Amsterdam. Ik heb een aantal jaren groepslessen gegeven. Het lesgeven in combinatie met het geven van voorlichting over alles wat te maken heeft met komst van een nieuw mensje op aarde, is het mooiste wat er is. Ik deed het dan ook met heel veel plezier.

Tijdens mijn opleiding aan Mudra had ik o.a. les van een acupuncturist. Dit trok mij zo, dat ik in 2015 begonnen ben aan een studie in Traditional Chinese Medicine (TCM) aan Academie Qing Bai.  Na mijn diplomering heb ik daar een opleiding tot Tuina-therapeut gevolgd. In 2021 hoop ik daar ook de opleiding tot Chinese Kruidentherapeut af te ronden. Wat er daarna nog op mijn pad komt? Wie zal het zeggen.. een mens is per slot nooit uitgeleerd.

MZM Geestig

Nienke Kruiswijk

Bezoekadres:
Dorpsstraat 206B
1531 HS Wormer

Postadres:
Knollendammerstraat 100
1531 BG Wormer

KVK 56860285
BTW NL002120762B02
NL92 KNAB 0259 9708 59
Beroepsvereniging NVA D4052
AGBcode NM Hoeke 90106178
AGB Code Praktijk 90065401

© Copyright MZM Geestig
Photography Anita Haak-Boersen en Nienke Kruiswijk