fbpx

Je kunt weer langskomen!!

Het nieuwe ‘gewoon’…

We hebben er samen lang op moeten wachten…..

…maar vanaf maandag 11 mei 2020 mag je weer bij me langskomen! Ik ben daar super blij mee, want hoewel teleconsulten ook zeker effectief blijken, doe ik toch niets liever dan prikken en masseren. En dat kan dus volgende week gewoon weer!

Nou is ‘gewoon’ wel het NIEUWE ‘gewoon’. Daarom deze mail.
Stapsgewijs even op een rijtje wat de belangrijkste maatregelen/veranderingen zijn.

 1. Niet meer dan 1 cliënt per keer in de praktijkruimte. Dat betekent dat mensen die gewend zijn om samen te komen, vanaf nu echt alleen in hun eentje de behandelkamer in kunnen.
 2. Geen wachtruimte binnen. Om te voorkomen dat er meerdere mensen dichtbij elkaar zijn in mijn wachtruimte, die ook als hal voor onze woning dienstdoet, zal er binnen geen wachtruimte zijn.
 3. Afspraken plan ik met minimaal een half uur ruimte tussen de cliënten. Dit voorkomt dat er mensen moeten wachten, maar is vooral bedoeld om de (kleine) praktijkruimte tussen twee afspraken goed te kunnen luchten en schoonmaken.
 4. Ik schenk geen thee. Op uitdrukkelijk advies van mijn beroepsvereniging, kunnen mensen geen gebruik maken van mijn serviesgoed. Ik raad je aan om zelf een flesje water mee te nemen.
 5. Je kunt bij mij voorlopig niet naar het toilet. Iets om van te voren rekening mee te houden.
 6. De behandeltafel wordt niet afgedekt. Om comfortabel te kunnen liggen is het belangrijk dat  je een eigen (schone!) handdoek(ken) meeneemt. In ieder geval één om op te liggen, en eventueel één of twee kleinere om onder te liggen tijdens de behandeling.
 7. We schudden geen handen
 8. Bij binnenkomst zal er hand-desinfectans voor je klaarstaan. Maak daar gebruik van.
 9. Ik kan je zonder overleg NIET ontvangen in de praktijk als je binnen twee weken voor je consult in contact geweest bent met een COVID-19 patiënt, of als je in de 24 uur voor je afspraak één of meerdere van de volgende klachten hebt:
 • (neus)verkoudheid zoals hoesten, kuchen of niezen, loopneus of keelpijn
 • verlies van reuk of smaak
 • verhoging ( = tot 38 graden) of koorts ( = 38 graden of hoger)
 • branderige ogen
 • kortademigheid
 • je ziek voelen en/of diarree
 • moeheid
 • hoofdpijn

Mocht je dit soort klachten hebben, neem dan contact met me op voor overleg. Uiteraard heb ik het annuleringsbeleid aangepast en kun je het consult bij bovenstaande klachten kosteloos annuleren na overleg . “Bij twijfel niet inhalen”.. ook al is het 5 minuten van te voren, neem contact met me op!

Ik heb er zin in en ben er klaar voor. Je weet me natuurlijk te vinden als je een afspraak wil maken, maar voor de zekerheid hier nog een linkje naar de agenda!

Dan rest mij voor nu niets anders dan: Tot snel ziens!

Bezoekadres:
Dorpsstraat 206B
1531 HS Wormer

Postadres:
Knollendammerstraat 100
1531 BG Wormer

KVK 56860285
BTW NL002120762B02
NL92 KNAB 0259 9708 59
Beroepsvereniging NVA D4052
AGBcode NM Hoeke 90106178
AGB Code Praktijk 90065401

© Copyright MZM Geestig
Fotografie Nancy Overgaauw, Anita Haak-Boersen en Nienke Kruiswijk