Locatie

De praktijk is gevestigd op Dorpsstraat 184, 1531 HR te Wormer 

Eerste consult/intake
Afhankelijk van je klacht en behoefte kun je voorafgaand aan het eerste consult gevraagd worden om een vragenlijst met vragen over je klacht(en) en algemene gezondheid invullen. Dit is overigens niet standaard en/of noodzakelijk. Tijdens het eerste consult worden de vragen met u doorgenomen.

Behandeling

Voor een (vervolg)consult is het belangrijk dat je wat gegeten hebt. Ik raad ook altijd aan om nog even het toilet te bezoeken, om onderbreking van de behandeling te voorkomen.
Zorg voor makkelijke zittende kleding en neem een eigen handdoek mee.

Telefonisch advies

Je kunt uiteraard  vrijblijvend contact met me opnemen voor informatie, advies of om te kijken of ik de juiste persoon ben om je te ondersteunen bij jouw specifieke klacht. Dit is gratis. Ook tussen twee consulten in kun je altijd contact met mij opnemen. Ik heb daarbij voorkeur voor Whatsapp. Ik kan je dan zo snel mogelijk antwoord geven, ook als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen.

Duur en kosten consult 2019

Een behandelconsult duurt 45 tot 70 minuten – kosten: € 60,-
Een ontspannende Tuina-massage  duurt ongeveer 30 minuten  kosten: € 49,-Kosteloze kennismaking duurt ongeveer 15 minuten en is gratis.
Je kunt bij mij pinnen.

Vergoeding

Mijn behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door door de meeste zorgverzekeraars. Vaak via een aanvullend pakket met vergoeding voor  “Alternatieve geneeswijzen”. Dit komt niet ten laste van je eigen risico.
Hier vind je een overzicht van vergoedingen door verschillende zorgverzekeraars. Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden. Als je zeker wil weten of en hoeveel je vergoed krijgt, check dan je polis of neem contact op met je verzekeraar.
Eventuele vergoeding gaat niet ten koste van je eigen bijdrage!