Ik ben Nienke Hoeke-Kruiswijk,  getrouwd en moeder van vier zoons.

Ik werk in mijn praktijk vanuit mijn expertise als acupuncturist, tuina-therapeut, zwangerschapsyogadocent en verpleegkundige. Met heel veel passie en plezier ga ik met jou op zoek naar balans. Met een goed luisterend oor, aangevuld met al mijn ervaring en opgedane kennis binnen verschillende werkvelden van de (complementaire) Gezondheidszorg.

In 1991 heb ik mijn hbo-diploma verpleegkunde gehaald. Ondanks dat er toen al grote affiniteit was met alles wat te maken heeft met zwangerschap, bevalling en (kleine) kinderen, is dit niet het werkveld geworden waar ik als verpleegkundige werkzaam in was. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg voor volwassenen met een psychiatrisch ziektebeeld. Heel wat anders, maar ik heb dat met veel plezier gedaan en het heeft me een schat aan ervaring opgeleverd.

Vanwege mijn affiniteit met zwangerschap. bevalling en (kleine) kinderen heb ik een opleiding gevolgd voor zwangerschapsyogadocent bij Mudra in Amsterdam. Ik heb een aantal jaren groepslessen gegeven. Het lesgeven in combinatie met het geven van voorlichting over alles wat te maken heeft met komst van een nieuw mensje op aarde, is het mooiste wat er is. Ik deed het dan ook met heel veel plezier.

Tijdens mijn opleiding aan Mudra had ik o.a. les van een acupuncturist. Dit trok mij zo, dat ik in 2015 begonnen ben aan een studie in Traditional Chinese Medicine (TCM) aan Academie Qing Bai.  Na mijn diplomering heb ik daar een opleiding tot Tuina-therapeut gevolgd. De komende twee jaar zal ik er de opleiding Chinese Kruidentherapie doen. Wat er daarna nog op mijn pad komt? Wie zal het zeggen.. een mens is per slot nooit uitgeleerd.