If it sounds too good to be true….

It still can be true… in dit geval…

Dinsdag 5 mei 2020

De wonderen zijn de wereld nog niet uit:
Maak kennis met LIFEWAVE ACUPATCHES!

Op deze zonnige Bevrijdingsdag, wil ik het graag met jullie hebben over iets dat bijna te mooi om waar te zijn lijkt.

Lifewave Acupatches

Ongeveer twee maanden geleden maakte ik tijdens een webinar kennis met speciale lichttherapie-patches: Lifewave Acupatches

Hoewel één van de grote promotors van deze pleisters een door mij zeer gewaardeerde acupuncturiste is, stond de manier waarom e.e.a. in de markt gezet wordt me behoorlijk tegen. Veel Amerikaans gejubel en gebaseerd op een soort pyramidesysteem. Jakkes!
In eerste instantie heb ik dus niet veel aandacht besteed aan de Acupatches. Het bleef me echter wel bezighouden…. Wat als die dingen nou echt zo geweldig zouden zijn? Er zat maar één ding op. Investeren en zelf testen.
Dat heb ik dus gedaan, want ondanks mijn aversie tegen Amerikaans gejubel en pyramidesystemen, zag ik wel meteen mogelijkheden. Nu, in deze coronatijd, bij behandelingen op afstand, straks, als ik weer mag prikken, als mooie aanvullingen op de bestaande behandelmogelijkheden.
Ik ben enthousiast. Heb ze de afgelopen periode zowel bij mezelf als bij een aantal bestaande klanten uitgetest. De resultaten zijn veelbelovend.

De Acupatch is een ronde pleister met een doorsnede van ongeveer 3 centimeter, De kristallijne structuur in de pleister, geeft een wisselwerking met de warmte van het lichaam. Er ontstaat als het ware een reflectie. Per soort pleister heeft de reflectie een andere frequentie, waardoor ze, gecombineerd met de specifieke acupunctuurpunten, hun werk doen.
De patches worden gebruikt in combinatie met mijn acupunctuur skills. Verschillende soorten zijn te gebruiken in combinatie met specifieke acupunctuurpunten. Acupressuur, maar dan anders dus.
Sommige van jullie zijn bekend met de kleine pleistertjes met mini-naaldjes die ik wel eens meegeef. Deze pleisters hebben een soortgelijk effect, maar blijken véél (HEEL veel) effectiever!
Het adviseren van gespecialiseerde patches voor een specifiek puntrecept voelt het dichtst bij het prikken van die zelfde punten. Nu ik je niet kan prikken, kan ik je in een Teleconsult wel leren waar je de pleister(s) moet plakken. Straks, als ik wel weer mag prikken, is het een welkome ondersteuning van de behandeling.

Het lijkt oprecht wel een soort wondermiddel. Dat is het natuurlijk niet. Er zit gedegen wetenschappelijk onderzoek achter en het is geen “one size fits all- kort door de bocht” oplossing. Ik kijk nog steeds met je mee naar alle factoren die op je klacht van invloed zijn, geef voedings- en leefstijl advies en adviseer Chinese Kruiden op maat. Maar…. de resultaten van de Acupatches die ik tot nu toe gezien heb, zijn zó veelbelovend, dat ik ze op ga nemen in het assortiment als onderdeel van een volledige behandeling.

Pijnklachten, (spijsverterings) ongemak, stress en slapeloosheid, zijn klachten waar ik in mijn kliniek veel mee werk en waarbij de Acupatches  prachtige mogelijkheden tot behandeling hebben.
Wat extra cool is… de pleisters zijn ook SUPER geschikt voor KINDEREN!

De pleisters zijn 24 uur actief, voordat de werkzaamheid afneemt. Afhankelijk van je klacht heb je er 1 tot 3 per dag nodig. Het kan zijn dat ik je adviseer om de pleister ‘dag op dag af’ te gebruiken. Je draagt de pleister dan 24 uur, waarna je een dag rust neemt. In sommige gevallen gebruik je de pleister 12 uur lang, bewaart hem dan 12 uur en gebruikt hem dan nog een keer 12 uur. Hoeveel pleisters je nodig hebt en  hoe lang je ze nodig hebt zult hebben, zal van persoon per persoon verschillen. Net als bij alle behandelingen binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is er geen standaard oplossing.

De pleisters kun je niet zelf bestellen in de webshop, er hoort een specifiek voor jou gemaakt ‘plakprotocol’ bij. De pleisters kosten 5,- per stuk. Het is een investering.

Bij interesse, boek een Teleconsult en we bespreken de mogelijkheden!